Motýlci v břiše

Motýlci v břiše

Anotace: Občas se naděje rozplynou ....

Když poprvé ses pousmál
Viděla jsem v tobě něhu
Když poprvé ses podíval
Cítila jsem jak uvnitř kvetu

Stal si se pro mě nadějí
Ve kterou jsem doufala
Neztratil´s nic z idejí
Jen mlčet jsem si troufala

Díky tobě, tvým očím, rtům
Cítila jsem v břiše motýlky
Vstříc vydala jsem se smutným dnům
S touhou, ochutnat tvé polibky

A teď, tu stojím , dívám se
Hlavu v dlaních složenou
Už nezměním nic na lásce
City, ty nás vždy doženou

Kéž by i Tebe dostihly
Zasáhly hluboko tvé srdce
Sny co jsme si vysnily
Mohly by se splnit, přece

Ale né, to se nikdy nestane
Vím to, stejně tak i ty to víš
Pokud oheň v jednom srdci nevzplane
Nikdy na tom nic nezměníš

U mě vzplál, u Tebe ne
Jen střepy zbydou v dlaních
Nic z mých snů se nestane ….
Zůstanou skryté v psaních…
Autor llussinka, 14.12.2007
Přečteno 587x
Tipy 2
Poslední tipující: wigi.sama
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Hezounký...ráda si od tebe přečtu další :)

15.12.2007 10:56:00 | Monysek

souhlasim, nektera slova jsou tam stylisticky i rytmicky navic.. ale tim to neshazuju!

14.12.2007 21:33:00 | Radiii

Pěkná báseň..mě se líbí. Některá slova jsou tam nevíc, ale to nic nemění na tom, že je to pěkný:-)

14.12.2007 18:26:00 | Lyuk

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí