Toužím

Toužím

Anotace: vzpomínám na překrásné chvíle, kdy mé rty z těch Tvých vášeň pily...

Vzpomínám na překrásné chvíle,
kdy mé rty z těch Tvých vášeň pily,
líbaly lásku z nich.
Snad i Tvé sny se naplnily,
když hvězdy nad námi se rozzářily
a my dotýkali se jich.
Konečky prstů vnímali jsme teplo
těl svých
vzrušených.

Nikdy netoužila jsem víc než teď,
obejmout Tě, slyšet Tvůj dech.
Věřím však, že není to naposled.
Věřím v nás
spolu pěkonáme čas.
Chci být s Tebou...napořád
Autor Withered W., 14.12.2007
Přečteno 910x
Tipy 2
Poslední tipující: grázlík
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (12x)

Komentáře

..hezounká ..:)

15.12.2007 10:35:00 | Monysek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí