Otázky

Otázky

Anotace: hm?? tak kdo mi odpoví?

Proč slunce je tak vysoko,
když já chci se ho dotýkat.
Proč tvé srdce je tak daleko,
když chci se s láskou potýkat?

Proč žádná hvězda nespadne,
když chci si něco přát.
Proč tvoje láska vychladne,
když chci tě milovat?

Proč zhasne plamínek svíčky,
jen když fouká vánek.
Proč se zdáš bez chybičky,
když máš mnoho zlých stránek?

Proč vzduch je pro nás všední,
když bez něj žít je nemožné.
Proč každý chce jít cestou střední,
když nemít rád je bezbožné?

Proč o lásce všichni mluví,
jak o největším vítězství,
když v lásce se tak mnoho trpí
a vyléčí tě přátelství?

Proč je ČAS tak relativním slovem,
něco jako věčnost nebo víra.
Proč jsi mi dal už tolikrát sbohem,
když má ruka tvé slzy stírá?

Proč mám tolik otázek
a tak málo odpovědí?
Autor emi-lee, 14.12.2007
Přečteno 337x
Tipy 4
Poslední tipující: LisSe, NikitaNikaT., slepý tambor
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Někde je prý odpověď lepší neznát, ale vždy bude více otázek, jak odpovědí ...

19.12.2007 22:10:00 | NikitaNikaT.

proč je tolik otázek a tolik odpovědí? děvče - opravdu chceš znát odpovědi?

14.12.2007 20:40:00 | slepý tambor

protoze na tyhle otazky zna odpoved jen Buh=) a s nim si to vyrideime az pozdeji...

14.12.2007 19:40:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí