Láska druhé strany

Láska druhé strany

Anotace: Srdce mé je autorem těchto veršů (básen upravena nektere verse a pravopis)

Lásko krásná, čarodejnice mocná,
proč jen bolest z tebe je tak nutná.
Amor neví co dělá, neví koho šípem trefí,
neví a stále tápe, jeho trefa ze mne kůži sápe.
Láska bolí,drápy svými do srdce drápe.

Tak co se děje, co tu dělám?
Proč jen mám ten pocit, že vše špatně dělám.
Jsem jen kapka v širém moři,
kapka co se do ní lodě boří.
Život můj je jen tečka za slastnou větou,
a přitom mě tělo splývá s trávou a květiny kvetou.

Sem láskou zmořen,
můj život je osudem zbořen.
Křičím lásko stop, proč jen srdce mé toliko trápíš.
Neznám lásku čistou,jen bolest, chci vidět víc.
Znám tvůj rub tak mi prosím ukaž i tvůj líc.
Autor Carlos, 12.06.2005
Přečteno 422x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí