Cokoli

Cokoli

Anotace: Zpomal, aneb z dálky vše vypadá přehledněji...

Dřív, než cokoli mi řekneš,
do desíti napočítej.
Dřív, než cokoli mi řekneš,
zastav - až potom přidej.

Dřív, než cokoli mi povíš,
mi prosím odpověz.
Až pak, když mi odpovíš,
si povídej co chceš.

Dřív, než cokoliv uděláš,
obě strany zvaž.
Dřív, než cokoliv uděláš,
vždy dvě možnosti máš.

Dřív, než něco provedeš,
pořádně promysli.
Nakonec, až si promyslíš,
všechny tvé úmysly,
se prosím zamysli.
Autor Inco Gnito, 14.12.2007
Přečteno 506x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..jj...:-) .. to se píše samo, co??? :)

15.12.2007 10:38:00 | Monysek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí