Pojď

Pojď

Anotace: o lasce...

Je to jako koukat se
kam se nesmí
je to jako svlékat se
před davem lidí

Je to jako dávat něco
co není moje
je to jako dívat se
na oči tvoje

Je to jako ubohost
co změnila se v lásku
je to jako ošklivka
přeměněná v krásku

Je to jako básnička
bez začátku, konce
je to jako vánoce
bez tradičního zvonce

Tak už se neboj
toho nepoznaného
a pojď se mnou zažít
něco zakázaného

Lásku bez hranic
vášnivou a nestálou
knihovnu bez polic
miluju tě, zbytek jde stranou!
Autor klajusenka, 15.12.2007
Přečteno 491x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, March
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Osobitá, moc se mi líbí...*:)

26.10.2010 15:55:00 | PIPSQUEAK

ahoj!píšeš moc hezky.procítěně.doslova to z tvých veršů tryská.máš "to" všecho před sebou.jir.

28.04.2008 17:46:00 | jirpa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí