Smlsneš si na mě...

Smlsneš si na mě...

Anotace: tak jako pokaždé...

Hladím tě...
Bříšky prstů po bříšku tvém.
Jak jemná je tvá kůže...

Líbám tě...
Rádoby něžně na tvou tvář,
poctivě oplétám ji polibky...

Svlékám tě.
Hbitýma očima od hlavy až k patě.
Doufám, že odhalíš mi i tvou duši.

Tančím.
Ve víru písně tvého těla.
Jak vášnivý jsi dirigent....

Já,já... pořád jen já...
Je vůbec my? Tisknu si uši.
(Ať neslyším odpověď...)
Hladím tě... líbám tě... Svlékám tě...
A ty?
Tuším. Smlsneš si na mě.

/Jako na dezertu po vydatné večeři/
Přečteno 319x
Tipy 7
Poslední tipující: Santinan Black, prostějanek, brko, Breakthru
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

krásně řečeno

21.01.2008 20:24:00 | Santinan Black

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí