---=== WHY ===---

---=== WHY ===---

Anotace: 18:50 ... blbá nálada a vůbec

Proč jsou věci takové, jaké jsou ?
Proč musím pořád snít o nás dvou ?
Proč mi nikdy - neřekneš co cítíš ?
Proč není svět takový, jaký vidíš ?
Proč jsi smutná, když ti můžu štestí dát ?
Proč mi nevěříš, že jen tebe mam tak rád ?
Proč o tobě chci pořád snít ?
Proč tě nemůžu nikdy mít ?
Proč Proč tak proč řekni mi !
Proč mě mučíš, těmi svými úsmevy ?
Proč tvou ruku držet smím ?
Proč si tak hrješ s citem mým ?
Autor deSolAxe, 12.06.2005
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí