Falešná láska,falešná zamilovanost=chtivost po penězích

Falešná láska,falešná zamilovanost=chtivost po penězích

Anotace: Tak tuhle básničku věnuju mí sestřenici, protože se podle mě takhle cejtí!!!!

Sbírka: Začátky

Ze začátku si byl na mě jako andílek,
jeden velkej omyl a jsem debílek.
Když na mě ten omyl kámoška hodí,
každej koho potkám mi sebevědomí shodí.
Myslel sis, že já to udělala,
celej život bych si předělala!!!
K sebevraždě mě to dohání,
kdopak mě zase zachrání,
před mím bezceným životem?!
Nesnažím se být otrokem,
ale pro všechny lidi jsem!

Když se to po dlouhé době spraví
a někdo mi konečně věří,
začínáme spolu chodit
a ty zase prachy budeš chtít!
Když spolu sedíme na postely,
šáhneš mi do peněženky,
vezmeš si jen tak dva tisíce na dárky
a strčíš si je do kapsy.
Zavolám sestřenici mí,
ta mi ze vším radí.
Už mi párkrát zachránila život,
když jsem se cítila jako robot.

Když jí to všechno vysvětluju,
říká, že rozbije mu hubu
a radí mi co mám dělat,
abych mohla dneska v klidu spát.
Ještě večer volám jí,
že mi zítra ty dva tisíce vrátí.
Tohle mu neodpustim nikdy
s tím souhlasí úplně všichni!:D
Autor Kačík, 16.12.2007
Přečteno 792x
Tipy 3
Poslední tipující: Elizabeth-Lili, Pauline Toywelová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí