Jeden důvod

Jeden důvod

Anotace: Je asi zbytečný ptát se na něco, na co nikdy neodpovíš, že?

Vážně jsi už zapoměla,
ty krásné chvilky,
co jsme spolu zažili?

Opravdu jsi to takhle chtěla,
najednou,
abysme vše za hlavu hodili?

Tak prosím jeden důvod,
co jsem ti udělal,
že se mnou nechceš být?
Autor Inco Gnito, 16.12.2007
Přečteno 392x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí