Co víc?

Co víc?

Anotace: 4lověk může dát srdce, duši, tělo, ale to je to nejvíc co může dát. Vše ostatní je pouhé nic...

Jen tobě chtěl bych všechno dát
stačí si jen brát,
ty však nechceš nic
kromě srdce nemám, co nabídnout víc.
Ve zlatém listí
plném řádků slov a vět
skvrnka vzpomínek hyzdí
soutok nových myšlenek,

šedivý opar ranní mlhy
halí ruce, mysl oči
dvě studánky vetvící se v struhy.

Co dít víc než oidvážně zazpívat
slavičím hlasem
mělas mě ráda já tě mám rád.

Na listech pozdnich bělásků
přeji si vrátit čas,
ale myslím jenom na lásku.

Na lásku, co kdysi plála v obou z nás.
Autor Prousan77, 17.12.2007
Přečteno 444x
Tipy 2
Poslední tipující: Badya
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí