Bojím se to řict..

Bojím se to řict..

Anotace: ....už je to opravdu hodně dlouho, ale pořád ho miluji...

Jsi skutečnost, po které se mi stýská

a já holka, která neví zdali zpět tě získá.

Jsi princ všedních i nevšedních dní

a já slečna co o tobě sní.

Jsi jako měsíc v nejkrásnější noci

který mě má ve své moci.

Jsi krásný jak polární medvídek

a sladký jak cukrový gumídek.

Jsi světlo, jsi naděje jsi láska

já vím, že nejsem žádná kráska.

Miluji tě čím dál víc

jak ti to mám znovu říct… ?? ...
Autor Jean89, 17.12.2007
Přečteno 556x
Tipy 8
Poslední tipující: Rošták Domča, Duhová, .K.r.i.s.t.y., Bíša, blue
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Řekni Miluju tě bez ostychu,
řekni Miluju tě, bez sklopených očí...
...slova ale nestačí...

26.12.2007 11:22:00 | .K.r.i.s.t.y.

třeba básní překrásnou

18.12.2007 07:23:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí