idea

idea

Anotace: i myšlenka může být...láskou

když jsem ještě byla malá-věřila jsem na pohádky
snila si... a zpívala
ted už si tolik nesním a ani tolik nelétám
jen občas...když se myšlenka vznese do oblak...

lehce a nenápadně-že ji ani nestihnu stáhnout zpátky na betonovou zem.
je trochu vychytralá....zádumčivá
když tančí mezi stovkami hvězd
když chce uletět, když chce se vznést.

a ona jediné-malá idea
stala se mi zámkem v oblacích...
možná právěže byla tak tvrdohlavá
a nevzdává se!
nikdy a za žádných okolností...
Autor Gwladus, 17.12.2007
Přečteno 365x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí