Že princezny...

Že princezny...

Anotace: ...Je moc slabá...moc slabá...

K čemu nám jsou jízdní řády,
když stejně ČAS neovlivníme?
…Ona nedýchá…
Chtěla ti to usnadnit!

V čase pro noční tramvaje
se modlí, aby jela správným směrem,
aby směla snít… S tebou…

Odpouštíme si navzájem
a milujeme zas někoho jiného.
/ Prosté, nemyslíš? /

Do jednoho kabátku schoulení
sdělují si pravdy o lásce…

… Že jen princezny chodí v blátě.
… Že jen princeznám je zima, když jim foukáš pod sukni.
… Že jen princezny umí na trní spát.
… A že ona není princeznou!
Přečteno 437x
Tipy 3
Poslední tipující: callowsick
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

uhú...malvínko...kdyby ty tečky uměly mluvit...

18.12.2007 19:29:00 | Zuz.

Princezna...

18.12.2007 15:50:00 | .K.r.i.s.t.y.

Mě se to líbí.

17.12.2007 21:07:00 | loveSKA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí