Měsíc

Měsíc

Anotace: tak uz muzete i hodnotit :-)

Jemně se schoulím do klubíčka,
přivírajíce svá krásná víčka,
budu si broukat melodii tesknou
a pozorovat, jak se Ti očka lesknou.

Pak Měsíc rozlije světlo své po kraji
a ozáří ty, co si melodii broukají,
a paprskem setře slzy na krajíčku,
jenž chtěly by plout po tvém líčku.

Snad oceníš ten Měsíční svit,
jenž chce po Tvém boku jít,
trhlinky v srdci Ti omývat
a na svět kolem se usmívat.
Autor qpal, 17.12.2007
Přečteno 420x
Tipy 8
Poslední tipující: Roger, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Něžné verše...

18.12.2007 11:17:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí