Je ticho

Je ticho

Anotace: tichoučko

Je ticho!
Je ticho, tma a já velký strach mám.
Jsem sama samotinká
a ty jsi taky sám.
V tom velkém světě cítím se tak opuštěná.
Když černou barvou noc je potažená.
Jsem sama samotinká
a ty jsi taky sám,
tenhle pocit osamění tak dobře znám.
Kéž bych teď měla tebe vedle sebe,
hned by bylo světlejší to černé nebe.
Je však tma!
Je tma, ticho a já velký strach mám!
Proč tenhle pocit osamění tak dobře znám?
Autor emi-lee, 19.12.2007
Přečteno 302x
Tipy 4
Poslední tipující: LisSe, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Osamnění ... to je mé věrné společenství.

19.12.2007 21:58:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí