Konec

Konec

Anotace: tehdy...:´(

Skončil další příběh,
uteklo pár týdnů,
láska vychladla,
jako teplo v zimě.
Listy papírů černají,
inkoust už přistal psát,
kniha se zavřela
a my utekli.
Dokážeme ještě sami žít,
když teď to tak strašně bolí,
můžeme vůbec ještě cítit,
co jsme cítili tehdy,
když jsme se potkali?
Autor emi-lee, 19.12.2007
Přečteno 285x
Tipy 4
Poslední tipující: LisSe, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásně vyjádřený konec,který prožijeme všichni...

27.12.2007 10:49:00 | LisSe

Tehdy přeskočila jiskra, teď vyhasla ... abo přeskočila jinam.

19.12.2007 21:59:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí