Tužba

Tužba

Anotace: Ten, jehož pohled mě vždy srazí na kolena...

Chci Tě kazit hříchy vášně
pekelné.
Chci Ti skládat sladké básně
milostné.

Chci jen líbat ústa Tvoje
prahnoucí.
Chci Ti dáti tělo svoje
horoucí.

Chci teď vlákat do své pasti
Tvou duši.
Chci Ti v noci vnášet slasti
pod kůži.

Chci Tě zamknout do své klece
bez báze.
Chci utonout s Tebou v řece
extáze.

Chci Tě svlékat víc než zrakem
svádějícím.
Chci aby jsi se stal drakem
spalujícím.
Autor elenida, 19.12.2007
Přečteno 430x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí