Jsi mi vším ačkoli konec již přišel

Jsi mi vším ačkoli konec již přišel

Anotace: Psal sem to před koncem naším a byl sem zrovna v takovém divném rozpoložení, ani nevim jak mě to napadlo..

Jsem šelmou,
které se bojíš,
jsem nocí,
které tolik se stydíš,
jsem temným zákoutím nočního parku,
který děsí tě ze spánku,
jsem maličkou můrou,
tím drobným životem noci,
co láká tě,
když z nejistoty rozsvítíš.

Jsem nocí beze spánku,
která tě ničí,
jseš světlem v mých očích,
a mé srdce,
jenž zrychleně bije,
nadosmrti živíš.
Autor Gabriel17, 19.12.2007
Přečteno 479x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuji

23.12.2007 17:36:00 | Gabriel17

je krásná..

23.12.2007 14:03:00 | Jamesow

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí