Bolí to...jsem sama

Bolí to...jsem sama

Anotace: Co pro mě znamenáš?Moc...a co pro tebe znamenám já?? Možná nic... (opravdu nedávejte ty tipy,blokuje se to...pište komentáře...)

Bolí to...
když pomyslím na to,co pro mě znamenáš
a pak na to,co pro tebe znamenám já...
bolí to...
když říkáš mi zlato a jak rád mě máš
a že pro tebe jsem jenom jediná...
bolí to...a moc
když vím,že zůstávám tu sama,
že sama budu čelit zas svým myšlenkám
bolí to...je noc
ležím tu na zemi pod hvězdama
a svoje slzy zase polykám
bolí to...
připadá mi,že život je filmová role
jen kolem scházej lidi s kamerama,
bolí to...
snad s tebou nahoře,sama dole??
jenže...i s tebou já jsem sama...
Autor mosquito, 19.12.2007
Přečteno 267x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí