Počkám na naši chvíli...

Počkám na naši chvíli...

Anotace: ***

Ujíždím běžící krajinou,
rychlovláček vzdaluje mě od Tebe.
Vím, že Teď musíš domů za jinou,
není to jen zima, co mě do morku kostí zebe.
Pár hodin v Tvém objetí,
co víc si můžu přát.
Nikdo nemá ani ponětí,
co všechno Ti toužím dát.
Chci, aby to Tvé "domů",
bylo naše společné.
Co dodat bych měla k tomu,
je to mé rozhodnutí konečné.
Počkám lásko na naši chvíli,
budu Tě hýčkat a po nocích svádět roztouženě.
Pomalinku, ale přece se blížíme k cíli,
nedala bych Tě nikdy jiné ženě.
Chci pro Tebe být vším, co si budeš přát,
aby Tvé návraty domů šťastné byly.
Chci být vším, po čem prahneš a co Ti můžu dát,
přála bych si, abysme pár spokojenách let spolu žili...
---
Autor estrellita, 20.12.2007
Přečteno 307x
Tipy 5
Poslední tipující: WhiteSkull, Comparare, pulita alma, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

znám,chápu,přeji,věř

23.12.2007 13:09:00 | Comparare

co víc si přát,než být s tím kdo tě má tolik rád-ať vyplní se ti tvé přání a prožiješ s ním život krásný plný něžného milování

21.12.2007 16:17:00 | mikyša

Pěkná přání...

20.12.2007 10:47:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí