Dej nám šanci..

Dej nám šanci..

Anotace: ...

O mou věrnost lásko nemusel by ses bát,
vždyť jen po Tobě celé ty roky prahnu.
Ale šanci nám dvěma musíš dát,
za hlavu hoď obavy, že Ti zahnu.
A Ty?
Tebe já nenechala bych uniknout,
do spárů jiné ženy.
Do tajů divoce něžné erotiky pomůžu Ti proniknout,
život se má žít, ne dělit na směny.
Každý den by ses domů měl na co těšit,
lásko moje nejmilejší.
Budoucnosti nemusíš se děsit,
je tady někdo, kdo Tě vždy rád ukonejší.
Počkám pár měsíců nebo let,
až přijde vhodná doba.
Ty jsi celičký můj svět,
je ve mě jen čistá láska, žádná zloba.
Nebude to lehké, to ani netvrdím,
vyřešit se musí mnoho věcí.
Miluji Tě drahoušku, v tom Tě jednou utvrdím,
žij naplno, ne jak zavřený v kleci...
Autor estrellita, 20.12.2007
Přečteno 366x
Tipy 11
Poslední tipující: Maxí, Martinecka23, vodnař, WhiteSkull, mikyša, Comparare, Ammazonic, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké, ale proč mi přijde, že klec, kterou jsi mu otevřela, tě tak nějak uvěznila...

26.03.2008 13:18:00 | Martinecka23

JO! Pěkný!

20.12.2007 20:16:00 | Nigol

mě se to líbí

20.12.2007 12:17:00 | Comparare

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí