Báseň o lásce...

Báseň o lásce...

Anotace: ...

Má život bez tebe smysl???
Nebo je to pouze můj výmysl
Proč zranila jsi mne,
Když já tebe ne...
Je v tom snad někdo jiný??
Nebo nejsem až tak něžný??
Já nechápu co udělala jsi mně,
Proč nemyluješ jenom mně.
Kdo je tím druhým?
Koho já nahradit neumím?
A tak stále o tobě sním,
Proč jsi zrovna jenom s ním.
Tak moc to bolí když líbáš se s ním,
A přitom sám dobře vím,
Že ty jediná byla jsi láska má,
A tak tě v srdci uchovám.
Mé srdce nezapomíná,
Lásko má jediná.
Miluju tě navždy,
Ale ON má radší vraždy!!!
Tak dej si pozor lásko má,
Lásko navždy má jediná...
Autor Punkchild, 20.12.2007
Přečteno 418x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

fakt krásná básnička, cítím se ted nějak podobně......tak tě chápu a drž se! ;o)

22.12.2007 15:08:00 | Black Martinsha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí