Básneň o tragické lásce

Básneň o tragické lásce

Anotace: ...

Já miluji tě mockrát,
Dej mi šanci tě poznat...
Být s tebou stále , to bych si přál,
Stále bych si s tebou povídal,
Také víc bych tě víc miloval,
Jenže souzeno není nám...
Život je krutý,
Dokáže být také nežný,
Tak jako já když slyším ty slova
"Miluji tě víc zas a znova"...
Jenže realita se za ní schová,
A když jí vidím jak kvůli němu umírá,
Tak sdrce mé je na tisíce kousků,
Jenž vystřelím si brokovnicí částečky mozku.
Cítím to do hloubky kostí,
Život muj teď tímto končí...
Autor Punkchild, 20.12.2007
Přečteno 961x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí