Ty..

Ty..

Anotace: ..

Ton po tonu hrají teď,
z rádia se valí lásky svět.
Poslouchat to není lehké,
přitom sám zde být,
poslouchat ty písně,
a nic necítit.
Pořád myslím na tebe,
na tu tvojí vůní,
chtěl bych tě mít u sebe,
a líbat tvoji kůži.
Když jsem s tebou tak se chvěju,
lásku tu ti obětuju.
Chtěl bych s tebou být,
a lásku tvou pocítit.
Autor MFNL, 20.12.2007
Přečteno 391x
Tipy 2
Poslední tipující: Erion Fate
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná, líbí se mi

07.01.2008 20:53:00 | Erion Fate

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí