Lásko . . .

Lásko . . .

Anotace: Je to láska,ale nikdo ji neviděl

Láska je to jediné,
čeho na světě je pravdy.
Snad říkám pravdu,
snad je to pravdivé.

Vezme me se,
bude sranda!
Písničky a krákory,
zazpívá nám Landa.

Nechci ho však urážet,
mojí básní citovou.
Vždyť rozvod je to jediné,
co dá se prorážet.

Lásko,lásko jediná,
zač trestáš jenom mě.
Vždyť víš pravdu pravdivou,
že já jsem nevinná.

Láska mě však neposlouchá,
já k ni city mám.
Kouká jenom na lidi
a nastrahuje ucha.

Krámek s láskou otevři si,
srdce prodám Ti.
Vítr lásky vlasy cuchá,
aby k lásce jsme se vrátily.
Autor aNcUnQa-MuCqInG, 20.12.2007
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí