Natvrdlost

Natvrdlost

Anotace: ,,,

Když po dni přijde opět noc,
já nechci volat o pomoc.
Jen spánku správná fáze,
být s tebou jde hned snáze.
A směješ se mým rozpakům,
když stínáš hlavy zlým drakům.
Potom tančíme,cikády zní,
jak je to prosté, když člověk sní.
Však ráno jak studená sprcha
připomíná ti-život je mrcha.
Tvůj rytíř tě zdraví jen na půl huby,
někdy jsou chlapi vážně jak duby...
Autor fire.fly, 20.12.2007
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí