Jsi...

Jsi...

Anotace: Nějak mě pořád tohle téma bere :) viz. Vyznání a Vyznání 2

Jsi hezčí než nejhezčí květina.
Pro mě jsi a budeš vždy jediná.

Jsi Slunce, které rozzáří mé nebe.
Vždy, když spatřím jen Tebe.

Jsi měsíc, který na cestu mi svítí.
Když nesu Ti z lásky, náruč svou kvítí.

Jsi vítr, který žene mě kupředu.
Bez Tebe to totiž lásko má nesvedu.

Jsi jako studánka, jež plní můj sen.
Bojím se chvíle, kdy přijde zas den.

Jsi moje VŠECHNO, co kolem sebe vidím.
Přesto se Ti to říct do očí stydím.
Autor LSI, 08.06.2004
Přečteno 6685x
Tipy 3
Poslední tipující: Nola77
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (30x)

Komentáře

nádherná!!!!!moc, moc se mi líbí

22.09.2006 22:47:00 | kjetilka

Pěkné,i já ti dávám body k dobru.

07.01.2006 23:44:00 | Danina~2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí