Lásko, ach Lásko...

Lásko, ach Lásko...

Anotace: Je to krása, ale něco stojí...

Lásko!, si myslíš, že jsi všemocná?¨
Že dokážes vše navždy spojit?
Že tvá síla je jediná?
?Jsi jenom Ty a žádná jiná?
Zkus rozum trochu posbírat
Sic na tebe se nezapomíná
Však pak se musí vzpomínat

Vždyť nežíjeme na planetě citů
Neplujem mračny lásek, radostí
Jsme přikováni – k Zemi, pevně, bez soucitu
A řešíme tu samé starosti

Pak přijdeš ty a chceš tu kralovat,
Starosti nechat pajdat za tebou
Ty jsi tu nová, nevíš jak má se hrát
Tak uvědom si, že Země není tvou...
Autor Peky, 21.12.2007
Přečteno 463x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí