S nadějí

S nadějí

Anotace: Neboť naděje umírá poslední.

Žiju v naději.
V naději i umírám.
S nadějí na tebe teď vzpomínám.
V naději, že na mě myslíváš.
V naději, že s touhou po mě usínáš.
S nadějí, že potkat tě budu moci.
S nadějí, že tvá láska mi pomůže od zlé moci.

Žiju v naději,
A s nadějí v srdci
Pro tebe teď umírám.
Neboť smrt svou,
Plánovat teď začínám.
V naději, že smrt s tvojí láskou není tak bolestná,
Jako žít bez tebe lásko má.
V naději, že smrtí dokážu ti,
Jak dokáži nadpozemsky milovati.
Autor Platón, 21.12.2007
Přečteno 498x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí