Už nejsi sama

Už nejsi sama

Anotace: ..ale Ty to víš...

Sbírka: Toaleta

Chvějivá odpověď
na něco...

Možná na zbloudilý
kousek mého tepla
co mimoděk zavadil o Tebe

Trochu rozechvělá dlaň
Nerozhodný
letmý stisk
jako odpověď
na strnulou chvíli

VYKŘIČNÍK

Maluji prstem
a hledám vhodný úkryt
pro tečku

Vlastně nevíme
Ani Ty
Ani já
Kolik nám zbývá k nenávratnu

Očekávání míjí
Snažíš se rozprostřít je
a snad i rozestlat...
...své tělo...

Váháš
jestli tu
nebo někde jinde

Pojednou valí se vlna
před kterou není kam se skrýt
před kterou nelze uprchnout

Bloudím Tvou rosou
jako ztracený tulák
Zatím co Ty
rozžehlas novou hvězdu...
...na jitřní obloze...

Už nejsi sama
Už nejsem sám...
Autor rolon, 21.12.2007
Přečteno 575x
Tipy 11
Poslední tipující: Myrja, Marfuša, Lucie Teru, Heda, maena, spare
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Toto je opravdová milostná poezie. Vynikající.

16.01.2008 11:07:00 | Marfuša

Ještě teď mě mrazí....nádherné (kdybys neměl pro koho psát tak se hlasím....tohle dostat tak nebudu moci ani pracovat)

14.01.2008 09:51:00 | Lucie Teru

Svůdná interpunkce:-)

22.12.2007 07:24:00 | spare

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí