Láskyplně poblázněné...

Láskyplně poblázněné...

Anotace: Každý si z toho asi vezme, co chce...a tak to má být:)

.
Pod oblohou zní chorály
A my nikdy nechtěli,
Aby naše láska byla tak veliká

Prskavky noci zapalují se
…pod mým zoufalstvím…
Sklonky k pláči zapadají vždy
Večer, s vytím na Měsíc

A na prstech mám už jen stříbro,
Co ti patlám na obličej
A na ruce, které se ti zdají liché
…vyvržené

Allegro pohledy hází si prasátka
Do očí přihlížejících
A my nikdy nechtěli hrát divadlo
A mít diváky
…a najednou si prodáváme vstupenky
do našich prazvláštních srdcí,
Co šeptají vlastně jenom kraviny

Myslím na tvoje abstraktní gesta
A vím, že
Pozemská láska Nebešťanů
Snad nikdy nebyla tak prostá

Sprostá
…a fascinující…
.
Autor Lizzzie, 21.12.2007
Přečteno 354x
Tipy 19
Poslední tipující: Zayo, Lisa.Ginmi, callowsick, En, Kyle, Bíša, stmivani.na.lepsi.casy, prostějanek, pavlis, WhiteSkull, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná :)

20.01.2008 23:32:00 | Zayo

jiná...možná..stejně jako já se pomalu v mých očích měním...lído..:)

21.12.2007 22:41:00 | Lizzzie

allegro nebo andante...
liz*

21.12.2007 22:21:00 | Mango-Holka

taková nějaká jiná mi připadá... hm?

21.12.2007 21:13:00 | lidus

Ty vstupenky... au... a vůbec... je krásná... ;)

21.12.2007 19:52:00 | prostějanek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí