Odešels

Odešels

Anotace: ...

Když odešel sis, mě tu nechal
musel jsi jít a dost jsi spěchal
já tu sama v nočním šeru
probíjím se v myšlenkách
tužku, papír k ruce beru
proč jsi musel přejít práh?

Proč jen krutý je tak čas,
proč nesmím slyšet teď Tvůj hlas,
proč do očí se nesmím dívat,
proč polibky Tvé nesmím vnímat,
proč musel jsi se takhle ztratit,
proč nesmíš se už dneska vrátit?

Chci teď cítit vůni Tvojí
pro lásku žít za to stojí
však nesmířím se s osudem,
že stále spolu nebudem.
Jak jen přežít chvíle dlouhé
čekat to je slovo pouhé.

Tiše říká přijde čas
kdy setkáte se spolu zas
a já čekám na ty chvíle
až si zase v plné síle
lásku naší dávat budem
s něhou, s vášní, trochu studem.

Až noc nás dva rozdělí
smutkem srdce zahalí
Když nejsi se mnou třeba chvíli
moje srdce steskem šílí
svírá se, snad pláče, bolí
jako rána plná soli.

My spojeni jsme srdcem svým
já svoje tlouct už neslyším
bije ve mně totiž Tvoje
cítíš také Ty to moje?

Chci být s Tebou ve dne v noci
mít tak čas jen ve své moci
s Tebou bych ho trávit chtěla
blízko Tvoje srdce měla
čím víc budou srdce blíž
tím snáz mě snad pochopíš.

Pochopíš co cítím k Tobě
šátralky mé ruce obě
kolem zad Tě obejmou
blíž ke mně Tě přitisknout.

A pak už se smysly ztrácí
známý pocit se mi vrací
možná Ti jak blázen připadám
srdce říká ráda moc Tě mám.
Autor XJanule, 21.12.2007
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí