Smutnej láskou

Smutnej láskou

Anotace: Chjo...

Sbírka: Petra

Sem smutnej
a sem sám,
opuštěnej,
vnitru umírám.

***Bolí to***

Lži a intriky,
to mne skolilo.
Já na kolenou
a ty bez masky,
cítím se jak gigolo,
kdykoli na zavolanou.

***Prosím nelži mi***

Ne, nejsem naštvanej,
měl bych snad být?
zrak sem měl zalepenej,
láskou sem se nechal zaslepit.

***Pořád to bolí***

Nevím co teď,
být pořád smutnej?
Oslepila mě lásky perleť,
byl sem zamilovanej.

***Asi pořád sem***
Autor Dreamer.max, 21.12.2007
Přečteno 400x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...jak jinak, než :)

23.12.2007 10:53:00 | Monysek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí