V nebi létá zamilovaně

V nebi létá zamilovaně

Anotace: ta potvůrka láska

Mladík se slečnou,
na chvíli věčnou,
chtěli zastavit čas,
říkal jejich hlas,
zůstat navždy spolu,
bez toho srdcebolu
v nebi...
slečna v náruči mladíka,
bez krásných křídel andílka,
létá....
vznáší se lehce,
padat nechce,
tady se ji líbí,
když se políbí,
zamilovaně...
Autor anaH, 21.12.2007
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí