Miláčku....

Miláčku....

Anotace: trošku doják, to bude těma Vánocema:-))

Miláčku,
je to ten čas vánoční
nebo snad fakt, že jsem po noční,
ale mám touhu se ti svěřit,
že začínám ti až moc věřit.
Že když se ráno vzbudím dříve,
koukám jak spíš notné chvíle
a miluju i jak se vztekáš
a na nákupech nudou hekáš
a jak si broukáš u snídaně
a vykřikuješ "Nevídaně!",
když čaj osladíš si solí.
A taky když mě něco bolí
mě obejmeš a bol přestane,
mým přáním je ať se nestane
nikdy, že ráno tu nebudeš
a neřekneš, jak mě miluješ...
Autor fire.fly, 22.12.2007
Přečteno 396x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí