klamalo mě zdání

klamalo mě zdání

Anotace: Občas člověk má koho milovat, ale nechce, a pak se konečně zamiluje, ale není koho milovat ...

Touha, co mého srdce tlukot pohání
Láska, jež nad mým životem činí pokání
To mi naději utápí v řece bolu
My dva , nikdy nebudeme spolu

Ale proč ? Můžu se ptát na stokrát
Přesto, nezbyde mi, než jen naříkat
To mi srdce trhá v půli
Bože, prosím, vyslyš moji vůli

Hřešila jsem, vím to, vážně vím
Ale netrestej mě, prosím tím
Že lásku mi odepřeš
Navždy mi ji tak sebereš

Neuměla jsem milovat, nechtěla jsem ani
Ale podle přísloví ,, klamalo mě zdání ,,
Teď šla bych světa kraj
Když nalezla bych tam ráj

Kde mi v lásce nebude nikdo stát
Jen snad ten, který bude mě milovat
Do dlaní bych mu vložila
Slib, s nímž by má láska ožila

Ale on, jako by mou lásku odmítl
Prodloužit můj život, jediným slovem zamítl
A já teď smutná, zblázněná
Padám na kolena

Prosím, miluj mě, prosím velmi
Že já tě miluji, to teď věř mi
Na důkaz lásky, dám ti střep
Podívej, jestli chceš lásku uvidět

Je tam, skrývá se v odraze
Řekni, co vidíš v obraze ?
Je tam tvoje tvář ?
Nebo jen odraz a sluneční zář ?

Vidíš lásku, pokud umíš milovat
Vidíš slunce, nechceš ale ji opětovat
Tak pověz , co vidíš ?
Nemám se ptát, nařídíš

A já se neptám, protože to vím
Ve svém srdci, tvou lásku necítím
A tak tím střepem, si sáhnu
Na život, a mrtvá k zemi padnu

Když konečně chci milovat, tak ty mě nechceš ??
Příliš krutá cena ….
Autor llussinka, 22.12.2007
Přečteno 352x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí