Jsi krásná...

Jsi krásná...

Anotace: ...možná až příliš.

Jsi krásná... možná až příliš...
Snad sklopíš oči a tvé tváře trochu zčervenají...
Tvou ladnost neudusí, když se trochu stydíš...
Protože to čím jsi, to se prostě neutají...

Jsi krásná... možná až běda...
Nesměle rozkvétáš mízou která sluší...
Tebe milovat - to není těžká věda...
Však k srdci cestu srdce pouze tuší...
Autor Cybermud, 22.12.2007
Přečteno 783x
Tipy 8
Poslední tipující: grohy, Madelaine, Merlin1, Martanka, dva, Chonglee
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Veletip za tu něhu...
Je fajn, že ještě existují takhle něžní muži. Žena tak ráda naslouchá...

17.01.2008 12:01:00 | Madelaine

Moc hezká báseň

24.12.2007 21:36:00 | Merlin1

Co dodat prostě..krásná..

22.12.2007 21:47:00 | dva

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí