Omlouvající

Omlouvající

Anotace: omlouvat se mam v sobe

Sbírka: Petra

Promiň,
Omlouvám se.

Prosím nezlob se,
nesluší ti to :)

No tak lásko,
usměj se zase.

Slyšíš mě?
Omlouvám se znovu, ano?
Prosím neignoruj mě.

Omlouvám se za sebe,
za to moje urážení.
Omlouvám se tobě,
chci už konec mrazení...

...mrazení,
které proběhne létem mezi námi
a nás zase jednou rozdělí.

Omlouvám se za bezvětří,
za tu bouřku,
která přijde po něm,
vskutku,
oči ti planou ohněm...

...vím, za oheň můžu zase jenom já.
Omlouvám se i za něj,
jelikož nikdo jinej,
než já,
za něj nemůže.

Ale říká se,
že láska hory přenáší,
tak snad i jednoho blbce unese.
snad...

Prosím odpusť mi...opět.
všechno beru zpět,
vše co sem řekl, kromě toho,
že tě miluji.
Kromě toho.
Už se barvy léta znovu vybarvují?

Zatím je nevidím,
prosím řekni mi,
než tu šanci zazdím,
odpouštíš mi?
Autor Dreamer.max, 22.12.2007
Přečteno 460x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...nádhera, jako vždy..:)

23.12.2007 12:02:00 | Monysek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí