lásečka=D nevěrnost=(

lásečka=D nevěrnost=(

Anotace: RADOST..a..SMUTEK.... alias MILUJEM SE ČÍM DÁL VÍC, AŽ TO SKONČÍ A NEZBYDE NIC....

Sbírka: Začátky

Bez lásky šla bych celý svět
a skočila bych až zvon by zazněl.
Zbyla by jen růže ve křoví.

Píšu to všem, ať to ví,
jaký jsem měla na srdci vřed.

Kdysy jsem říkala:Čím já bych byla, nemít tě!
Teď říkám:Ty jsi můj zloděj času!Poslouchám ozvěny svého hlasu,
co ti říká, když nekontroluju se.

A pár měsíců uplynulo,
plno lží se nahrnulo.
Pořád se musím ptát:Kde jsi byl?
A kam jdeš??
Po pravdě jedna lež.
S klukama bez holek,
s holkama bez kluků.

Nevím kam jdu!
A nepříjdu, dokud
se nenajdu!
My hrubě a vztekle odpovíš.

Před očima se mi černé mraky mračí
a tím můj skvělý život končí!!!
Autor Kačík, 23.12.2007
Přečteno 516x
Tipy 2
Poslední tipující: Elizabeth-Lili
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí