Tvou lásku ti přeju

Tvou lásku ti přeju

Anotace: Je to pr mého bývaleho přítele a ninejšího kamaráda Filípka

Jsem ráda že si spokojený,
že jsi zase pohodový,
je vidět že ti tvá slečna prospívá,
a sem jí za to vdečná.

Když jsem tě poznala,
ona tvůj život už poznávala,
myslím si osobně že tě vté době už znala,
a nějak tě ovlivňovala.

Ty sám si uznal,
že z jinou si to nedal,
a vrátil si se k ní zpátky,
tam kde si nedělaš vrasky.

Je to tvoje volba,
ale ona si tě klovla,
podle mě sní ti to svěčí,
nebo mě oči šidí?

Možná mě za tohle zabiješ,
jenže to už nepopřeš,
je to pravda a všichni to víme,
že se rádi máte.

Laska je mezi váma,
a proto vám chci popřát mezi prvníma,
ať se dlouho rádi máte,
ať v posteli moc nevyvádíte.

Lásku si chraňte,
né že bude chátrat,slyšíte?
Jinak hloupí budete,
kolik si myslite že šancí na vás zůstne?

Jen bych slečnu od filikpa poprosit chtěla,
aby se na mě nezlobila,
jestli ti to bude vadit,
můžu to smazati.
ale podle meho škoda by to byla,
tobe jsem vychválila.

Možná jednou uznáš že špatná nejsem,
a na kávu zajdem,
nejsem přece nebezpečná,
uplně klidná a sebejistá.
Autor Vacluvka, 23.12.2007
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí