Týden s Láskou

Týden s Láskou

Anotace: Z Lásky pro mého Miláčka

TÝDEN

Víš, kdy je krásné pondělí?
Když spolu jsme se viděli.
Když jsem Ti mohl říci, že Tě miluji,
za každý okamžik s Tebou děkuji.

Úterý je krásný den,
pokud s Tebou, Lásko, jsem,
držím Tvoji ručku v dlani,
miluji Tě, Hani.

A hleďme je tady středa,
vím co je denně pro Lásku třeba.
Pohladit, políbit, říci dvě slovíčka…
Víš, že jsi moje spanilá Hanička?

Ve čtvrtek večer s klidem lze říci,
krásný byl den, když zřel jsme Tvou líci,
díval se do Tvých čarovných očiček,
na nebi není krásnějších hvězdiček.

Pátek to je krásný den,
večer koukám z okna ven,
v nocích snívám krásné sny,
s Tebou trávím skvělé dny.

Sobota, šest písmen v kalendáři,
z mého srdce Láska září,
paprsek směřuje k Tvému srdíčku,
na vlnách vánku posílám hubičku.

Den poslední – neděle,
týden končí, však nic se neděje.
Zítra nový týden na dveře zaklepe,
začne myšlenkou na Lásku, na Tebe.
Autor Manik, 13.06.2005
Přečteno 522x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí