Jednomu...

Jednomu...

Anotace: ..prostě jednomu..z mnoha,z mála?!

šedina na bývalé černé
sníh a pláč možná fraška
pomíjivá síla která tu je a najednou zmizí
kudrlinka třepající se z kouřového dýmu
slza rosy sedící v trávě a kanoucí dolů
nechci však stále stále si pro mě cizí
čas,ticho,očekávání na nový úsvit
na plnost otevřených očí života
bože chci být jen tvá jistota
strach z nedokonalé lidskosti
minulost bránící a táhnoucí kameny
svázanost oddenku stáhnutého podzemí
bránící svitu světla záře
sem jen směsice kapalného plynu pršícího dolů
omývajíc tvoje děcky dychtící tváře
snad čekají na mé kapky z osnovy
a zrakovém vjemu se zjeví zas
ten obraz v hrubém černém rámu
rohem drtíc ti memory space
tak prázdno by bez něj bylo
šedi toluenem děravou kurou
tak kua přestaŇ být mou noční můrou!!!
Autor Veka, 23.12.2007
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí