Mám tě ráda

Mám tě ráda

Anotace: Snad se bude líbit :)

Myslím na tebe ve dne,
v noci,
chci tě taky o půlnoci.
Však minulý čtvrtek,
v noci,
to se mi snad nezdálo,
byli jsme spolu.

Hladili se,
líbali se,
bylo nám to příjemné,
tak proč mě teď trápíš?
Tvrdíš že jsi nezneužil situace!

Mám tě ráda,
ty mně taky?!
Tak proč to nezkusíme dát dohromady?
Tvrdíš že by nám to neklapalo,
tak to aspoň zkus.(ty pako)

Jsem z toho celá špatná,
nemůžu se dočkat rána,
až tě zase uvidím.

Včera jsi mi řekl co tě trápí,
tak proč ses mi potom vyhýbal?
Vždyť i já mám problémy,
tak se svěř!

Mám tě ráda,
pochopila jsem tě,
tak z čeho máš strach?
Chci ti pomoct,
tak si toho važ.

Takových lidí,
na světě moc není,
na které se spolehnouti dá,
tak se sakra rozhodni,
co bude dál.
Autor luczinek, 23.12.2007
Přečteno 393x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí