...Kdybych jen mohl

...Kdybych jen mohl

Anotace: kdyby kdyby kdyby kdyby kdyby....

...Kdybych jen mohl

Dal bych ti modravé nebe
a navrch kupu hvězdiček

Dal bych ti křídla
na křídla střevíce
aby si mohla tančit po obloze

Dal bych ti vesmír do dlaně
aby ses mohla dotknout hvězd

Dal bych ti sílu všechno svést
pak stačí slyšet touhu
aby si mohla vše co chceš

Kdybych jen mohl...
Autor Peky, 23.12.2007
Přečteno 408x
Tipy 2
Poslední tipující: Kailiana
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vážně krásný Peky :-)

01.01.2009 21:53:00 | Kailiana

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí