Nezavolám.

Nezavolám.

Anotace: Ze života.Jen mě to napadlo, protože mě to mrzí..

Zavolásš mi první?Když ja tvé číslo nevytočím?
Ne.A dnes ti nevolam, proto tvůj hlas mlčí.
Kde jsou časy, kdy volal si mi dvě hodiny.
Ty časy, kdy rozebírali jsme samé koniny.

A tvůj hlas zněl jako zpěv slavíků,
když zasvětil jsi mne do tvých nejbláznivějších snů.

Včera mluvili jsme spolu 5krát
jenže..vždy jen tobě telefon zvonil,
a nevím jak bez přání dobré noci mám jít spát,
když telefonon mi zvoní, ale tys jen prozvonil.

Snad nechybí ti naše povídání,
snad, že jsi rád, že mne slyšíš, bylo jen zdání.

Už nebudu ti volat miláčku, ty nevolal jsi mi už ani loni,
snad i Tebe začne mrzet, že tvůj telefon už nezazvoní..
Autor Piitulka, 23.12.2007
Přečteno 306x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí