Copak to lze ?

Copak to lze ?

Anotace: K čemu všemu je potřeba láska ? K životu ...

Motý na křídlech, naději přináší
Žít s láskou a milovat
Co jen to obnáší ?
... za příkoří

Květina ve větru k tanci nás zve
Milovat bez srdce
Copak to lze ?
... ztěží

Přítel úsměvem, život náš pohání
Může snad milovat
Kdo nezná skonání ?
...nikdy

Tak živly spojte svoje síly
Lásku mou, nešťastnou
Doveďte k cíly
... štastně
Autor llussinka, 25.12.2007
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí