Znáte ji?

Znáte ji?

Anotace: ...pour toi

Potůčků tajícího sněhu,
ptám se dál, znáte ji?
tu krásnou dívku v bílých šatech,
za zimy sedící v závěji,

rampouchů na jejich vláskách,
ptám se dál, znáte ji?
tu krásku hebké pleti,
halící se v závoji,

labutí na zamrzlém jezeře,
ptám se dál, znáte ji?
tu vodní vílu pěkných křivek,
kryjící je mušlemi,

bílých vloček s dechem chladna,
ptám se dál, znáte ji?
Cette reine de la neige,
avec son sourire angélique,

Hvězdný prach s kousky zlata,
závojem tvých šatů,
vítr tě rozfoukal,
l'amour sans espoir,

zázraky tě sestaví zpět,
a já ti vdechnu kiss do plic,
mít tě jednou v náručí,
jeden dárek nad tisíc,

jenže dál nevím, kde jsi...

křišťálově bílé řeky,
ptám se dál, znáte ji?
tu slečnu tady rozpuštěnou,
s červenými mašlemi,

bílých strání se zlatým sluncem,
ptám se dál, znáte ji?
ohnivou kouli v bílé dece,
nespoutanou mřížemi?

proč se skrýváš mému srdci,
je veux pas avoir le coeur gros,
chci být šťastný víc než příliš,
ces mots d'amour furent de trop,

a tak ses slunce západu,
jednou mi déle zjevila,
a já políbil tvá ústa,
a...
Autor Muta cum liquida, 25.12.2007
Přečteno 288x
Tipy 3
Poslední tipující: Cathy, žároffka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vážně hodně hezká. jen... že sem zase nestihla být první s otázkou "komu?" 3) a nemyslím, že bys mě přesvědčil stejnou odpovědí, jako u té minulé - u háje. ledaže vůbec nerozumím poezii a mám vygumovanej ten malej mozek. což nepopírám 3)

27.12.2007 12:44:00 | žároffka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí