Miluj mě, prosím

Miluj mě, prosím

Anotace: řekni to, nádech, výdech......

Miluj mě, prosím,
Žádá srdce mé to tvé,
Lidské city, bytosti nadpřirozené.

Neslyšíš,slyšet nechceš,
Den za dnem líně plyne,
Každou hodinu jedna buňka lásky zhyne.

omluva, na kterou je příliš pozdě
.....utekla,
pod plameny výčitek se roztekla
a mě jen mrzí že mě nechceš,
vlasy nebudu si trhat,
neříkej,
jsi kamarádka,
nebreč,
to neřeš...
já chci jen od tebe,
co nejrychleji zdrhat.
Autor klaris.mertlice, 25.12.2007
Přečteno 377x
Tipy 2
Poslední tipující: WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí