Loutka

Loutka

Anotace: Dlouho jsem váhala, jestli to sem dát nebo ne, ale nakonec to tu je :-)

Dlouho jsem snila o tom, že tě potkám
Ale jak ti to říct, to nevím
Když patřím k těm bezmocným loutkám
na nitkách zavěšeným

Vezmi mě za ty nitky, jestli chceš
Patřím ti, můžeš mě ovládat
Až si dostatečně vyhraješ
Budu tvé ruce postrádat

Dáváš mi život, úsměv i hlas
Nemohu žít, aniž bys mě vedl ty
V divadýlku neskutečných krás
Mě tvá slova zbavují němoty

Protože nikdo mě nevedl tak jemně
I když jsi mi můj život zase vzal
A každý výkřik, který chtěl vyjít ze mě
tiše za moje nitky zaškubal

Ten smutek je jak oheň spalující
Mění mě drásavě na popel a dým
A bez tvých rukou se jako v plamenech svící
ztrácím s mým tělíčkem dřevěným
Autor Ariella13, 25.12.2007
Přečteno 416x
Tipy 9
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Simísek, Akrij8, Lisa.Ginmi, Hesiona-Essylt
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nadherne, plne citu...

12.04.2009 22:13:00 | strašidýlko-střapatý

Před rokem bych naprosto pochopila, dnes už ne. Přesto, jako báseň je to krásné.

02.01.2008 21:11:00 | Lisa.Ginmi

Výborná! Smutná, ale krásná... :o

26.12.2007 15:06:00 | Hesiona-Essylt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí